Garanti

För alla bilar över 30.000 kr lämnar vi sedvanlig garanti där vi följer MRF rekommendationer.

Omfattningen av garantin på den bil du är intresserad av beror på ålder, mätarställning och försäljningspriset. Kolla gärna med oss vad som gäller för just den bilen du är intresserad av.

Köp till extra garanti genom Auto Concept

Vi har möjligheten att erbjuda våra kunder extra bilgaranti! Det finns olika garantilösningar som kan tecknas på bilar som är högst nio år gamla. Prata med våra säljare vad som gäller för just den bilen du är intresserad av.

För mer information:


Våra produkter

Dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 mekaniska och elektroniska komponenter. AutoConcept erbjuder produkter som på ett enkelt sätt minskar risken för plötsliga skadekostnader på fordonet. AutoConcept företräder försäkringsgivaren Lloyd’s och erbjuder en rad olika garanti- och försäkringsösningar anpassade till fordonets ålder och miltal. Som din handlare kan vi hjälpa dig att teckna rätt produkt.

Frågor & Svar

Hur tecknar jag på en begagnad bil?
Avtalet tecknas i samband med fordonsköpet hos din handlare.

Kan jag teckna skyddet i efterhand?
Avtalet måste tecknas i samband med köpet hos handlaren. Det går inte heller att teckna skyddet vid köp av fordon från privatperson eller annan part.

Vad omfattar skyddet?
Skyddet omfattar plötsliga, oförutsedda skador på de komponenter som omnämns i beviset. Läs alltid villkoren i förväg, så att du vet vad som gäller och vilka komponenter som omfattas.

Betalar man självrisk?
I beviset framgår om självrisk skall betalas. Vid oklarheter vänligen kontakta AutoConcept eller din fordonshandlare.

Vad krävs för att skyddet ska gälla?
Fordonet ska vara testat och utan fel i de komponenter som avtalet omfattar. För det svarar företaget du köper fordonet av. Service ska vara utförd enligt tillverkarens rekommendationer och intervaller.

Gäller skyddet vart jag än kör?
Våra produkter gäller i alla länder som ingår i EU, EES samt i Schweiz.

Kan jag överlåta avtalet?
Ja, avtalet följer normalt fordonet (andra förutsättningar kan förekomma) när du säljer det vidare till en privatperson eller tillbaka till företaget där du köpte det. Vid ägarbyte måste du mejla oss nya ägaruppgifter.

Kan jag förnya avtalet?
Ja, så länge det sker utan avbrott kan avtalet förlängas enligt gällande förutsättningar.

Skada på bilen – vad gör jag?
Kontakta AutoConcept för hänvisning till verkstad. Skadeanmälan fylls i av verkstaden här på vår hemsida. Så snart anmälan mottagits utförs en snabb, kompetent och objektiv skadereglering varpå verkstaden får ett skriftligt svar tillbaka.

Vi hjälper dig hitta bilen du söker!

  •  


    eller

    Ring till oss på 0470-72 80 40